Мени

Вкусни Специјалитети

gourmet-photo-2

Создавањето вкусни комбинации од страна на нашите готвачи и задоволството на гостите е наша работа.”

Цело Мени

ГАЛЕРИЈА

Вкусно!

Достава

Брза достава во секое време.

Резервации и порачки

Работно Време

Пон. – Пет. 08.00 – 24:00
Сабота 08.00 – 01:00
Недела 09.00 – 24:00

Резервирај маса или направи нарачка.

02-2400-501
075-300-501

Нарачај